Tuesday, July 17, 2012

VAD HÄNDE MED MINA HATERS?

Ja, vad hände med dem?
Jag saknar dem lite faktiskt.
Jag tycker aldrig att man ser några rejäla troll längre på vanliga bloggar. De har ju för fan till och med börjat försvinna från Kissies blogg. Då har det gått långt.
Jag såg liksom mina haters / troll som att det började gå bra för mig.
Gör det inte det längre? Vavava?! Duger jag inte för er?
VART ÄR NI?!

Min favorit-hater genom tiderna skrev en fantastisk kommentar på ett gammalt inlägg från 2009.
Favorit i repris:

"Well I can sure understand that you luve to show your new boobs, obvious they are bigger now than before. I think it's ridiculous because everyone already knows anyway. Well, if that is what it takes for you to sell your stuff I suppose you have to. I mean what you draw, your so to speak Manga with strange looking kind of dog creatures and Barbie dolls with extra BIG eyes and non existing butt ugly eye pupils that makes them look like reptiles eyes, have fun! I think it's your new boobs that sells and not the "Manga"..."

Mitt i prick! Jävla reptilmanga! Jävla silikonbimbo! Den visste var den satt! Wäääm! Rakt i nyllet!
Det var en helt unik känsla att få den sortens kommentar. Det var liksom lite nytt och spännande.
Någonting jag ser tillbaks på med en nostalgitår i ögonvrån. Som jag drömmer mig tillbaks till.

Ack, Minuo, vad gör du nu? Hur går det med din trollkarriär? Har den äntligen fått dig någon vart i livet eller lade du den på hyllan för någonting annat?
Jag får kanske aldrig veta.
Jag saknar dig.
Kom hem!
Yours sincerely.

9 comments:

 1. Replies
  1. haha tycker du också att jag borde skaffa den här? http://caliroots.se/realdeal/product.asp?id=33888

   Delete
 2. Hmmm, de kanske väntar på att din bok ska komma ut så att de kan dissa den sedan? Om nu boken faktiskt finns på riktigt och kommer ut i år ska du nog se att det blir bättre då. ^^ Annars kan du kanske prova att gå upp några kilo och gå lättklädd offentligt, gärna under en så kallad dålig hårdag?

  ReplyDelete
 3. Hej Brftbbltkr,
  Snälla kan inte du vara min nya hater?
  Jag har provat att göra både låtsasbok och gå lättklädd på stan (under dålig hårdag), men inte ens det fungerade.
  Nästa gång provar jag att göra en låtsasfilm samt gå naken endast iförd en ärmlös hoodie från det mörkaste åttiotal samtidigt som jag gör tummen upp och sjunger crazy frog-låten.
  That will show them!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. "Snälla kan inte du vara min nya hater?"

   Inser du problemet med denna begäran? Jag skulle kunna göra ett försök för att vara snäll, men om jag försöker vara snäll, hur ska jag då kunna lyckas med att vara hatisk? Räcker det med lite meningslös kritik?

   Jag håller med om att favoriten i repris var något extra. Samtidigt är den lite störande. Det står ju flera gånger något om nya boobs och jag kan inte se några sådana här. Bilden högst upp visar minsann inga tutterier. Vad är det förresten för konstig handske? Om du kan gå lättklädd på stan och ha konstiga kläder, varför har du inga pattbilder på din blogg? Du måste ju inte ens visa allt...

   Jag gillar idén med en låtsasfilm. Vad kommer den handla om? (något med bröst kanske?)

   Delete
  2. Haha! Kära Brftbbltkr, Jag antar att du har rätt.
   Inlägget hon/han kommenterade på hade iof en fruktansvärt utmanande bild av mig som böjer mig fram i urringad klänning plus änglavingar. Vem fan tror jag att jag är liksom? Mer tuttrelaterade inlägg utlovas inom kort.

   Den provocerande handsken är en såndär tecknarhandske vi har på oss för att inte smeta ut det vi ritar med handen. Jag har den på bilden tillsammans med pennorna för att försäkra folk om att jag inte bara är en hora - jag ritar också!

   Delete
 4. Småsystar är skit mesiga, det är barnsligt att rita, blondiner är dumma i huvet, din hund luktar illa, du är tillsammans med en fransk studsboll, Audrey kan inte hjula!!!! MOAHAHAHA

  ReplyDelete
 5. Gratulationer på bemärkelsedagen! :D

  ReplyDelete

Välkommen att kommentera eller fråga någonting ❤