Saturday, September 25, 2010

FAN VAD JAG INTE SAKNAR MALMÖ... FÖRUTOM:


Fan vad jag verkligen inte saknar Malmö. Jag har bott där i fyra år. Fyra galet intensiva år som jag inte skulle vilja byta ut för någonting. Men när jag väl bestämde mig för att flytta tillbaks till Stockholm igen, kändes det verkligen helt rätt. Under de här fyra åren (som snarare känns som åtta) har det hänt så sjukt mycket som påverkat vem jag är och vad jag gör. Jag har träffat underbara människor, men också en hel del idioter. Precis som jag varit med om mycket roligt, har jag också mått piss. Jag är tacksam för mina år i Malmö och känner nu att det är ett avslutat kapitel för min del. Jag och Malmö har gjort slut och gått vidare. I dagens läge kan jag inte känna att jag saknar det ett skit... om det nu inte vore för några saker:

(1) Henrik ~ Skulle lätt klassas som min bästa vapendragare och vän i Malmö. Det är verkligen inte underskattat att bo tvärs över gatan och spontanhänga var och varannan dag för att antingen göra något kul eller absolut ingenting alls.

(2) Malmö Entre ~ Det nyaste shoppingcentret i Malmö råkade bara byggas i princip utanför mitt hus. På någon minut kunde man nå shopping, restauranger, bio och gym om så önskades. Nu har jag ju förvisso både sickla köpkvarter, globen och skanstull på tio minuters avstånd, men EN minut är fortfarande att föredra. Och NewYorker.

(3) Malmö Serieskola ~ Den stora anledningen jag drog till Malmö in the first place. Även om jag kanske inte hade haft så mycket att göra där idag, hade det känts fint att slinka förbi och låta sig inspireras.

(4) Parkerna ~ Alla stora härliga parker Malmö har att erbjuda! Stockholms motsvarigheter är antingen för få (humlegården) eller alldeles för avsides (gärdet) för en spontan promenad.

(5) GB-glass gubben i fönstret ~ I ett fönster nära mig stod han. Alltid glatt vinkande på mig när jag gick med hundarna. Har ni ögonen med er kan ni se han på bilden.

NY ENKÄTUNDESÖKNING ~ NY BANNER


Som jag skrev i tidigare inlägg måste jag skaffa en ny mobil. Då kom jag på att bannern till bloggen har en bild på min nuvarande mobil... dessutom kanske det är dags att uppdatera bannern oavsett? Någonting någorlunda liknande men endå inte...
Så nu frågar jag, vad tycker ni? Rösta i den nya enkätundersökningen till höger under min profilbild, tack <3 ps. Röstar ni "annat förslag" lämna gärna en kommentar.

MIN MOBIL ÄR TRASIG!!!


Jävla skiiit! Min mobil är trasig. Det kom som en blixt från klar himmel i torsdags. Det började med att den stängde av sig i tid och otid och spontanringde människor. Helt plötsligt har man ett missat samtal på skärmen från någon som har blivit uppringd. Speciellt jobbigt blir det när den ringer till idioter man precis bråkat med och givetvis inte alls vill prata med. Sedan började skärmen bli paj. Om man inte trycker på en knapp innan man fäller upp skärmen svartnar den och stänger av sig själv. När man lyckas fälla upp skärmen färgar den allting grön-rosa (jag skulle haft ett par 3D-glasögon för att se om det fanns nåt hemligt meddelande) och att fota och skicka till bloggen är ju givetvis inte på fråga. Särskillt inte eftersom menyerna också blivit konstiga och valen hamnar huller om buller eller kopierar sig själva...! Okej, det är nog helt enkelt dags att skaffa en ny mobil. Vilket jag tycker är synd eftersom jag verkligen gillade den här och inte alls vill ha någon touchskärm som klibbar ner sig av alla fingeravtryck. Jag håller på att titta på bra bloggmobiler i nuläget och kanske skaffar en imorgon om allt går som det ska. Detta är självklart anledningen till min dåliga uppdatering de senaste dagarna (och jag som började bli skitduktig och uppdatera 2-3 gånger dagligen som värsta storbloggaren). Stay with meee <3