Thursday, February 25, 2010

DETTA HAR HÄNT:


Det utlovades nyheter. Här kommer dom.

(1) Jag har bokat biljetter till Leipzigs bokmässa. Tankarna med det är många; första prioritet är att ragga kontrakt med tyska Tokyopop gällande min manga Rebels of the Foo (foonohangyaku.smackjeeves.com), göra ett seriereportage om Leipzig till Fredrik och Bild & Bubbla, och skriva en interview med Robert Labs. Hoppas nu på mig. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!

(2) Träffa Robert Labs! Detta kommer bli skitkul. Robert Labs är en jätteduktig tysk mangatecknare som just blivit utgiven av Tokyopop med sin manga Domicile. Han har lagt ut några goda ord till förlaget om mig och har lovat en liten rundvisning på mässan. Jag kan här och nu gå ut lite diskret med att vi planerar ett samarbete som har någonting med den senast upplagda illustrationen att göra.

(3) Patricia har klippt mig! Och det ser redan så mycket snyggare och fylligare ut än innan. Jag har "fint" hår, och det är svårt att göra några roliga frisyrer med det. Jag är hur som helst supernöjd!

(4) Jag ska ta emot en praktikant i vecka 12. Dock inte ICA-Jerry. En söt liten tjej med lurvig kattöron-mössa <3 Hon kommer att få assistera mig på Rebels of the Foo och även få egna uppgifter gällande hennes projekt.

...ja, nu är det väl bara att hålla tummarna att allt går vägen?