Sunday, July 4, 2010

*INSTICKARE*
Vill bara säga att jag har krångel med sändningen mellan min mobil och Blogger just nu och har inte den blekaste vad det beror på. Det bara är så ibland. Men just nu är det sjukt störande eftersom jag sedan midsommar försökt skicka flera inlägg. Om någon har samma problem just nu eller vet hur jag ska lösa det - Säg till <3

*Liten fotnot: Fattar ni det jätteroliga skämtet?? "Instickare" och så bild på min igelkott! Det var väl nästan bara för mycket va? Trilla inte av stolen av skratt nu för faan!

IMORGON
I morgon ska jag ha en testdag på hunddagiset/djuraffären jag ska jobba extra på för att lära mig rutinerna och träffa hundarna. Jag hoppas att jag tids nog kommer att få lära mig stå i kassan också eftersom det skulle underlätta sjukt mycket när man söker jobb på andra platser. Alla vill att man ska ha kassavana men ingen vill ge en det. Hunddagiset ligger på Östermalm intill Humlegårdsparken som kommer att bli mysig att promenera hundarna i. Det är främst små hundar som förekommer på dagiset eftersom det finns många storlekskrav på lokalerna man måste uppfylla för att få ha större de vovvarna (blir svårt att ha en jätteanläggning mitt inne i stan). Även om lönen inte är den högsta för den här typen av arbeten tycker jag det ska bli kul att träffa folk (och hundar) igen och personalen var som tidigare sagt väldigt trevlig. Just nu är det lite extratider då och då som gäller men chefen sa att hon tror det mycket väl kan utveklas till en deltid lite senare. Jag tror jag kommer att trivas.