Wednesday, September 30, 2009

DET ÄR INTE SYND OM ANNA ANKA


Om det är någonting som gör mig mer irriterad än Anna Anka själv, så är det alla människor som ska tycka synd om henne.
Det är inte synd om Anna Anka. Punkt.
Det första jag över huvudtaget hörde från Anna Anka var en påtvingad radioreklam mitt i min favoritmusik. "Svenska Hollywood fruar - Anna Anka berättar om hur det är att vara en lyxhemmafru; -Om din man vill ha en avsugning det första ni gör när han vaknar på morgonen, ja då får du som fru ställa upp på det för det är ett av hans behov och annars KOMMER han att vara otrogen!"

Okej. Varför ska jag behöva lyssna på detta?

Varför ska NÅGON behöva lyssna på detta? Fan vad bra att den lyckade, stenrika och föredömliga hollywood-frun får fram sitt budskap till alla unga tjejer därute som redan har ångest över att deras nya pojkvän kanske lämnar dem om de inte går med på att ha sex.
Att hela hennes bild av ett kärleksfullt förhållande, av män, och av kvinnor är jävligt uppfuckad säger sig självt. Nu har jag faktiskt streck kollat på de senaste tre delarna av programmet och jag kan inte säga att jag tror att den kvinnan är någonting annat än självaste djävulen tillsammans med Carola och Påven. Hon behandlar verkligen alla som skit, inkluderat hennes "tjänstefolk" och hennes könsrollsklämda ungar samtidigt som hon för en plastig och inställsam kärleksdialog med sin skabbiga make. Anna Anka tycker att det är äckligt med män som byter blöjor på sina barn eller spenderar någon som helst tid med dem. Däremot går det fint att hota med "nu ska vi berätta för pappa att du började grina" till sin femåriga son som inte tyckte det var så jävla roligt att bli medsläpad till en barnmodellagentur.

Anna Anka är så dum i huvudet att inte ens Kristdemokraterna vill ha med henne att göra. Men när Henrik Schyffert och några andra ifrågasätter hennes åsikter om jämställdhet i TV blir det ett jävla liv. För då är det synd om Anna Anka.

Det är inte synd om Anna Anka.
Det är inte ett jävla skit synd om Anna Anka.
Plötsligt har det blivit hippt att försvara en idiot bara för att hon får många emot sig. Som att det inte finns en anledning till att hon får många emot sig? Nejdå, Anna Anka är MODIG som står upp för sina åsikter och vågar vara en jubelidiot på sin egen bekostnad. Bravo Sverige. Så fort det är någon som är ensam med en åsikt, oavsett hur sjuk den må vara, ska vi alltid ta den i försvar och peka ut den som ett offer. Visst har Anna Anka rätt till sina åsikter, men jag tänker fan inte sitta här och värna om dom.

SJUKSKRIVNING


Ledsen för mitt frånvarande bloggande nu i dagarna >_< till mitt försvar kan jag säga att jag är sjukskriven efter en operation och tar igen mig hemma. För er som undrar är det absolut inget allvarligt och jag är back on track att träffas igen efter några dagar. Jag antar att den ouppdaterade bloggen talar för hur tråkigt jag haft det de senaste dagarna... Pussåkram