Monday, March 8, 2010

MED ALL RÄTT ATT SKRYTA


Det som fanns i mystiska lådan var en super het laptop till mig från Guillaume såhär till internationella kvinnodagen \(^w^)/ Hp med windows 7 - CHECK. led screen - CHECK. 6 gig ram - CHECK. 600 gig hårddisk - CHECK. Geforce grafikkort 1 gig - CHECK. RaaAaWwwhRRr!!! Eftersom det bara var natalia som gissade blir det hon som vinner henriks gunst och kanelbullen XD Man kan ju säga att hon hade lite rätt i alla fall. Min gamla dock totalt kompetenta laptop ska säljas till kolbeinn.

MYSTISKA LÅDAN!Vad är det måntro i lådan Guillaume så mystiskt håller i? Gissar du rätt vinner du en kanelbulle och henriks gunst. Vad kan det vara?

GÖR OM ~ GÖR RÄTTEftersom hela prologen av rebels of the Foo (första tolv sidorna) nu nästan är ett år gamla till skillnad från resten av serien, tycker jag det är dags att göra om lite. Fredriks uppmaningar om "TILLRÄCKLIGT bra" ekar i mitt huvud men jag ska bara göra om några rutor och inte alla sidor. Och så förstås sida två där man ser audrey för första gången. Den ska göras om helt och nu i färg i riktig manga-anda. Heja heja!