Monday, August 31, 2009

BARNDOMSVÄNNEN IN PROGRESS


Som många känner till jobbar jag när jag får tid även på en självbiografisk serie om min barndom. En av delarna handlar om min barndomsvän august och är nog den viktigaste. Här är en illustration in the making från samma serie. Jag ligger i gräset och är fem år. Tänkte lägga upp lite bilder under färgläggningsprocessen som kommer att bli i photoshop

MALMÖFESTIVALEN


Malmöfestivalen fanns det fortfarande tid för när jag kom hem till sverige. Obligatoriskt är det att käka langos, förlora på diverse lyckohjul och åka trampbåt! Den här gången var det Nebels tur. En sympatisk åktur. I alla fall för oss som inte trampade... >__>

FANCY DUSCH


Fick det här balla duschhandtaget av Chiminh i försenad födelsedagspresent! Beroende på vattnets temperatur skiftar färgen mellan röd, rosa, blå och grön <3 ett klassiskt Alice-must-have!!!

FÖRSENAD FRANKRIKERAPPORT
HEMMA BRA & BORTA BÄSTHåhå JaJa...
Som ni vet är jag hemma i Svenneland igen hos mina gamla vänner blåsvädret, räkningarna, momsen, deadlines & arga lappar. Mina osvikliga vänner som aldrig tröttnar att vänta på mig. Och garanterat aldrig glömmer mig.
Ja. Jag är bitter.
Men jag är glad också. Nebel har varit en liten ängel ända sedan jag kom hem och jag börjar undra om jag verkligen fått med mig rätt dobermann hem? Charlie dröjer sig kvar ett litet tag hos mina föräldrar så Nebel får den tid han kan behöva för återhämtning. Han äter mer nu och har dessutom blivit förtjust i välling, ett tips jag fick på ett hundforum. Förutom att bidra med fett, gör vällingen att magsäcken sväller lite och gör hunden hungrigare (vilket behövs i BÅDA mina hundars fall). Nu går det fina fisken och jag tror att livet börjar sätta sig på plats igen.
Jag har passat på och svarat på alla gamla kommentarer jag fick när jag var i frankrike, och lovar även fler försenade frankrikebilder.

Pussåkram