Monday, October 17, 2011

CINDERELLA 2011Tack Leone för en händelserik helg!

Leone bjöd både mig, andra som jobbar med Stockholmsfolket, och några fler vänner på en kryssning över helgen. Det var sjukt kul!
Jag ska inte sticka under stol med att jag inte varit på kryssning sedan jag åkte till mumindalen som liten, så det var helt klart en upplevelse. På både gott och ont. Främst gott.
Vi var 12 tjejer allt som allt med både Mickan, Elin och Lellut (förlåt att jag använder ditt gamla smeknamn) från min gamla högstadieklass.
Sällskapet ska jag inte klaga på - MEN - jag måste tillägga att jag aldrig sett så många fula (och fulla) män samlade på samma plats någonsin.
Inte ens på Eriksdalsbadet. INTE ENS!!!
Jag hade förvisso hört från höger och vänster att Cinderella även fått det smickrande andranamnet "Knullbåten". Nu börjar det sakta gå upp ett ljus varför.

Låt oss vara riktigt jävla fördomsfulla och dela in dessa sköna grabbar i tre kategorier;

(1) ~ Grottmannen:
Han är hårig, fet och gammal nog att vara din farsa. Är han inte fet är han lönnfet. Han är uppenbarligen stolt över sin kropp eftersom han tror att du kan bli intresserad.
Det står antingen "Born to be wild" eller "Öl byggde denna kropp" på hans urtvättade T-shirt.
Raggningsteknik:
Han dansar upp till dig och dina vänner så rockigt enligt sig själv som han kan, och sneglar leende mot dig på ett sätt som är menat att få dig att tänka "han är kanske
äldre men oj så ung han är i sinnet".
Han: Hallå flickor!
Ni: ...(tystnad)
Sen självdör konversationen.

(2) ~ Stammisen:
Han har varit på båten fler gånger än vad han kommer ihåg. Han kommer inte ihåg nåt alls, för han är så jävla full. Han är den misslyckade söderimitationen med
infekterade piercings, rutig skjorta och skitiga jeans med lite för mycket jällivarehäng. Håret ser man inte för det gömmer sig under en keps. Han är där varenda helg sedan
han fyllde 18 och hans kompisar tröttnade för länge sedan, varför han alltid är ensam. Han är definitionen av klamydia.
Raggningstaktik:
Han snubblar halft medvetslös in i dig och dina vänner medans han mumlar någonting oförståligt och gör juckrörelser. Antingen går ni eller så däckar han först. Nästa gång
du ser honom tafsar han på en dam över 40, tvångshånglar upp den fetaste tjejen på dansgolvet eller dansar tryckare med Grottmannen. Om han spyr eller får ligga
spelar ingen roll eftersom han inte kommer att komma ihåg det.

(3) ~ Skogsturkens ännu argare kusin:
Om någon inte vet vem "Skogsturken" är (inte troligt) kan ni först se originalklippet här.
Killar med alldeles för mycket spray-deo, öppna skjortor och hjulbent gång utan muskler med ett fruktansvärt temperament. Används även vid raggning.
Raggningstaktik:
Tränger sig alldeles för nära ditt ansikte och råstirrar dig i ögonen
Han: VARFÖR SER DU SÅ JÄVLA SUR UT?!
Du: Jag är inte sur...?
Han: HAR DU ETT PROLEM MED DET HÄR ELLER?!
Du: Med vadå?
Han: HAR DU ETT PROBLEM MED MIG?!
Du: You tell me
osv...

Du kommer märka att alla män du träffar på båten smidigt kan delas in i de här grupperna. Gör de inte det, är det helt normala killar och har ingenting där att göra.