Wednesday, September 15, 2010

LE MÖTE!


Idag har varit en bra dag. På många sätt.
Först träffade jag på den snygga bloggaren och modellen Dennis och hans pojkvän när jag skulle ta tunnelbanan. Han var hur snäll som helst och gav mig en kram. Sen föreslog han att jag skulle slå mig ner med dem och prata <3 Det gjorde jag, men bara ett litet tag eftersom jag skulle av i slussen.

Jag kom nästan en timme för tidigt till cafét där vi skulle mötas så jag hängde lite på staffars serier. Och själva mötet... gick verkligen SKITBRA! Jag fick sån otroligt positiv feedback och beröm jag verkligen inte hade förväntat mig! Johannes tyckte att min stil stack ut på ett positivt sätt (där ser du Tomas :D ) och att historien verkligen intresserade honom! Vi får se hur det blir nu, och vi håller kontakten tills vi vet vad som händer. Nu återstår att jag skickar lite ytterligare material och att han hör med de andra på Galago.

YIPPIE KAY-JAY MOTHAH FUCKAH!

4 comments:

 1. *kollar ner från ett moln, blinkar och gör tummen upp*

  ReplyDelete
 2. *fnissar med handen framför munnen samtidigt som jag tittar in i kameran hemlighetsfullt*

  ...shit vad äcklad jag blev nu XD

  ReplyDelete
 3. Du glömde kolla in i kameran och rycka på axlarna, samtidigt som kameran blir en liten cirkel som blir mindre och mindre, tills bara ditt flygande huvud är kvar.

  ReplyDelete
 4. ...varpå den stannar upp, jag blinkar och tuggar till samtidigt och sen kommer eftertexterna...

  ReplyDelete

Välkommen att kommentera eller fråga någonting ❤