Thursday, June 24, 2010

LITEN UPPDATERING - FÖDELSEDAGAR
Jag har börjat inse att jag känner väldigt många tvillingar. Alltså folk födda i tvillingen. Uppenbarligen funkar jag som lejon väldigt bra ihop med dem.
Först hade vi Toms födelsedag som han gulligt nog ville spendera genom att sitta och rita med mig i all enkelhet. Kan för övrigt avslöja att Tom ska vara med på ett litet hörn i mitt projekt August in June. Sen har vi Patricia som vi firade med en väldigt torr brun kaka och ett besök på naturhistoriska för att kolla på dinosaurier. Därav den fina T-rex bilden utanför ingången. Robo Määään, Guillaume och Daniel följde också med. Och Daniel ska ju givetvis vara värst på bilden!
Sist men absolut inte minst hade vi Guillaumes födelsedag där vi fick besök av mina föräldrar på morgonen. Jag hade kostat på mig en moussetårta med tryckt marsipanlock. Yum. Presenten var (som bilden gör uppenbart) ett par Armani brillor eftersom Jåms gamla gick sönder.

Nu är det dags för midsommar så jag blir internetlös några dagar.... hur ska detta gå?! Vi ska till min systers sommarhus i Lahälla lite utanför göteborg. Jag har aldrig varit där förut så det blir spännande. Roligast blir nästan att träffa mina systersöner som jag inte sett på jätte länge

Pussåkram

5 comments:

 1. Glöm inte min födelsedag i mörra!

  ReplyDelete
 2. All of you look like 70ies cartoon-figures... wtf!?

  Happy birthday and all that.

  ReplyDelete
 3. We look pretty damn HOT Alice!! Wraurr*

  ReplyDelete
 4. HAHA vi är nästan äckligt snygga på bilden!

  Oj shit kolbeinn....! Måste rings dig snabbast möjligast då :O *ändå sent*

  ReplyDelete

Välkommen att kommentera eller fråga någonting ❤