Thursday, September 3, 2009

INNEKATTERNA 2010


Fick idag ett mycket uppiggande samtal från redaktionen på kattliv. Min stripserie innekatterna som gått i tidningen hela 2009 har blivit mycket populär såväl på redaktionen som bland läsarna och de ville förnya kontraktet för 2010 med <3 Jätte roligt tycker jag som själv hade tänkt fråga dem lite försiktigt om de skulle vilja ha den nästa år med. Innekatterna är speciell på det viset att det är den första svenska stripserien i japanskt stripformat som publiceras återkommande i en tidning (alltså uppifrån och ner istället från vänster till höger). Sen kan man inte förneka att jag inspirerats av de japanska stripserierna i allmänhet när det kommer till berättartekniken och humorn. Hoppas kunna göra någonting mer av detta i slutändan :-) Jag gjorde en liten handmålad bild som jag tänkte skicka till dem på redaktionen som tack för ett trevligt samarbetsår. Puss puss

4 comments:

 1. ahahah!!! Jag kan inte sluta skratta, för jag tänker bara på 1 katt !! Den där jättefeta katten i Tokyo Mew Mew som kärar ner sig i Ichigo xD och juste...sen i Sailor Moon finns det en till tjock och ful katt. Kan du inte göra en kattserie med tjocka katter? ^^' Det hade varit skitkul (för min dåliga humor!)

  kram!

  ReplyDelete
 2. Nu har jag sett er, kattjävlar! ;P

  ReplyDelete
 3. Niki:
  Jag tycker katterna är tjocka nog som de är ;D

  Mr Q:
  Var snäll mot katterna din elaking. De är snälla mot dig :p

  ReplyDelete
 4. Hallå där! Min första publicerade strippserie (redan 2004 i Club Nintendo Magazine) var också i japanskt format. ;) Och den var återkommande under två år, först i varje tidning, sedan varvad med Ed-Majster av Alan K(fast hans serie var inte i japanskt format).

  Men det åsidosatt - grattis! ^_^ Har som sagt bläddrat upp dem i tidningen på Pressbyrån och varit glad över att se den. Jättekul att den fortsätter och går bra. Hejja Alice!

  ReplyDelete

Välkommen att kommentera eller fråga någonting ❤