Thursday, May 6, 2010

PUSSEL


Jag har känt ett konstigt behov av att lägga pussel på sista tiden. Detta resulterade i att jag och Guillaume köpte ett pussel med tvåtusen bitar. Dess tillfälliga status är att hela ramen minus en bit är färdigbyggd. I mitten gapar ett två bord brett hål som ska fyllas med himmel, hav, gräs och stad-bitar och jag börjar undra om jag någonsin kommer lyckas lägga klart det. När det i princip inte finns någon ram kvar att hålla sig till blir det skitsvårt att komma på vart man ska börja för att sakta sakta täppa till det gigantiska hålet i mitten. Lite såhär känns mitt liv just nu. Jag borde vara glad för jag ska åka till london imorgon med Guillaume och ha kul. Men just nu känner jag mig stressad över precis allting och vet verkligen inte vart jag ska börja. Hela den här dagen har varit skit. Börjar redan dåligt med att jag vaknar sent, sedan har charlie som numera läcker i samband med gammal ålder hoppat upp i den vita soffan vi tvättade igår. Igen. Sen spyr både charlie och Nebel efter att ha käkat upp en kvist på promenaden. Promenaden ska man väl inte ens prata om. Jag är så trött på alla äckliga fördomsfulla barnvagns människor som kräver att du ska tycka att deras barn är det viktigaste i världen. Jag hatar hur de avsiktligt tar långa omvägar runt mig när jag går med Nebel. Jag hatar hur de står kvar i en evighet och blänger när hundarna gör sina behov trots att jag plockar upp. Jag hatar hur de suckar högljutt när jag och hundarna inte kastar oss av trottoaren när de kommer med sin barnvagn när de alltid går på fel sida eller i mitten av vägen. Jag hatar hur de alltid smått hysteriskt halar in sina lekande ungar när jag och Nebel går förbi trots att han är kopplad och inte ens tittar åt deras håll. Fan fan fan. Äckliga fördomsfulla hundrasistiska skitföräldrar; kan dom fatta hur mycket dom suger musten ur mig varje dag? Att dom är en stor geggig klump negativ energi som helt i onödan gör intrång på min redan kassa dag? Fan vad jag är arg och ledsen just nu. Självklart inte bara över just detta men många droppar små.

5 comments:

  1. Låter som att en underbar London resa kommer lägligt. Fick inte tag på dig idag, men vi kan höras efter London. Fokusera på allt det underbara du har i livet istället för tjuriga stockholmsmorsor m.m!!!

    ReplyDelete
  2. kan du inte försöka prata med föräldrarna? Du ska ju ändå bo där väldigt länge, och det finns nog inte överdrivet många föräldrar. Fördommar förebyggs ju med kunskap.

    ReplyDelete
  3. That puzzle looks like you got your work cut out for ya...

    ReplyDelete
  4. Svar till alla:

    Tack :)
    Jo, en resa kom verkligen lägligt. Vill påpeka att detta inte rör sig om människorna i mitt hus... här är alla som tur är jätte snälla och förstående, men det är alltid någon anonym idiot på gatan som passar på när de kan.
    Maik, in what way? :3

    ReplyDelete
  5. @Alice: The border is easy... now it's the 980 other pieces you need to arrange ;)

    ReplyDelete

Välkommen att kommentera eller fråga någonting ❤